Mesajul de condoleanţe al PS Ioan, Episcop de Soroca, în legătură cu trecerea la cele veşnice a Arhimandritului Rafail (Bodiu)

În profundă întristare am aflat de plecarea din această viață a vrednicului de pomenire Părinte Arhimandrit Rafail (Bodiu), Starețul Mănăstirii Sf. Prooroc Ilie din s. Nicoreni, r. Drochia.

În aceste momente grele pentru obștea monahală și toți cei care l-au cunoscut și l-au prețuit, ne rugăm Mântuitorului Hristos, să odihnească sufletul robului Său, în lumina cea neînserată a Împărăției Sale, unde drepții ca luminătorii strălucesc.

Celor care se roagă pentru odihna nou-adormitului rob al lui Dumnezeu, Arhimandritului Rafail, ne alăturăm și noi, transmițând regretele noastre și sincerele condoleanțe.

Dumnezeu să-l odihnească în pace cu drepții! 

IOAN,
EPISCOP DE SOROCA,
VICAR AL MITROPOLIEI CHIŞINĂULUI ŞI A ÎNTREGII MOLDOVE

Slujire arhierească la Catedrala episcopală din Soroca de ziua Adormirii Sfântului Apostol și Evanghelist Ioan Teologul

În dimineața zilei de vineri, 9 octombrie 2020, PS Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan a săvârșit Sfânta Liturghie la Catedrala episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din municipiul Soroca, de ziua Adormirii Sfântului Apostol și Evanghelist Ioan Teologul. Continuă să citești

Mesajul Episcopului Ioan de Soroca adresat părintelui Nicolae CRAVEȚ la 40 de ani ai vieții

Preacucernice Părinte Nicolae,

Sincere felicitări cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani.

Fiți binecuvântat și ocrotit de Atotțiitorul
Dumnezeu!

Întru mulți ani, Stimate Părinte protopop și secretar!

Cu arhierești binecuvântări,

IOAN,
EPISCOPUL SOROCII,
VICAR AL MITROPOLIEI MOLDOVEI