Mеsаjul dе fеliсitаrе аl PS Ioan, Episcopul Sorocii, аdrеsаt PS Siluan de Orhei, сu prilеjul celebrării zilei de naștere

Preasfințitul Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, a adresat Preasfințitului Siluan, Episcop de Orhei, Vicar mitropolitan și Președinte al Sectorului Sinodal „Mănăstiri și viață monahală”, un mesaj de felicitare cu prilejul celebrării zilei de naștere:

Preasfinția Voastră,

Cu  o deosebită bucurie și prețuire Vă aduc cele mai sincere felicitări și urări de bine și sănătate cu prilejul celebrării zilei de naştere a Preasfinției Voastre.

Alăturându-mă clerului, credincioșilor și fiilor duhovnicești ai Preasfinției Voastre care doresc să împărtăşească bucuria acestui mare eveniment, Vă transmit cele mai sincere urări de bine şi rugăciuni, invocând împreună cu ei în această zi Harul şi Mila lui Dumnezeu pentru persoana Preasfinției Voastre.

Viața și slujirea Preasfinției Voastre pentru Biserică și popor este înzestrată cu multe dovezi și fapte de apreciere de-a lungul acestor frumoși ani petrecuți cu cinste, credință și demnitate.

Sunteți o pildă de slujitor și de slujire, plin de înţelepciune, demn de încredere şi de viziune, manifestând, de asemenea, multă înţelegere umană și compasiune faţă de nevoile celor din jur.

Nădăjduim şi ne rugăm ca bucuria Domnului să continue a fi forţa slujirii și mărturisirii Dumneavoastră, dăruindu-Vă încă mulţi ani de binecuvântare personală şi de slavă lui Dumnezeu.

Cu acest frumos prilej, primiți cele mai frumoase urări de bine, însoţite de gânduri bune şi senine. Bunul Dumnezeu să Vă înzestreze încă mulţi ani înainte, cu sănătate trupească şi sufletească, precum şi cu putere şi discernământ pentru a cârmui cu vrednicie turma încredinţată spre luminare şi îndrumare pe calea mântuirii.

La mulți ani fericiți și binecuvântați, Mult Stimate și iubite confrate în Hristos!

 

Cu frăţească dragoste în Hristos Domnul,

IOAN,
Episcop de Soroca,
Vicar al Mitropoliei Chișinăului și a întregii Moldove

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *