Marşul pentru viaţă la Soroca

Cu binecuvântarea Preasfințitului Ioan, Episcopul Sorocii, numeroși soroceni au ieșit în stradă sâmbătă, 23 martie 2019 pentru a susține dreptul la viață. Ei nu au fost singurii, întrucât în mai multe orașe din țară s-a organizat Marșul pentru Viață, eveniment care atrage atenția asupra numărului exagerat de mare al avorturilor din țara noastră.

Sorocenii s-au întrunit la Catedrala Episcopală „Adormirea Maicii Domnului” unde au asistat la câteva discursuri susținute de organizatori.

Și părintele protopop Prot. mitr. Nicolae Craveț a venit cu un discurs în care a ținut să sublinieze faptul că avortul este nu numai o încălcare a legii lui Dumnezeu dar și faptă împotriva țării și a neamului. Protopopul Sorocii a afirmat cu regret faptul că foarte mulți oameni trec cu vederea Cuvântul lui Dumnezeu și astfel ajung să conceapă greșit viața.

Participanții la marș au pornit apoi pe străzile din centrul Sorocii până în Piața Libertății, purtând pancarte cu mesaje pro viață, precum: „Vreau şi eu să trăiesc”, „Protejează viaţa, spune nu avortului”, „Viaţa are prioritate”, „Dumnezeu creează viaţa, avortul o omoară”, „Un copil e o bucurie”.

La final, părintele protopop a rostit rugăciunea părinților pentru copii și a mulțumit celor care s-au implicat în organizarea marșului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.