Mesaj de condoleanţe al PS Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, în legătură cu trecerea la cele veşnice a roabei lui Dumnezeu Ludmila, mama PS Siluan, Episcop de Orhei, Vicar mitropolitan

Preasfinţia Voastră,
Iubite frate întru Hristos,

Cu profundă întristare am aflat vestea trecerii din această viaţă a roabei lui Dumnezeu Ludmila, mama Preasfinţiei Voastre.

Evlavioasă și cu suflet mare, roaba lui Dumnezeu Ludmila a cultivat de-a lungul întregii sale vieți, cu înțelepciune și smerenie, virtuțile viețuirii creștine, având o înțelegere profundă a rostului vieții, a încercărilor și suferințelor, a bucuriei și binecuvântării lui Dumnezeu pe calea mântuirii.

Iubită de familia sa și de toți cei apropiați, mama Preasfinţiei Voastre reprezintă pentru cei care au cunoscut-o și iubit-o modelul de mamă creștină, credincioasă, smerită și milostivă, o mamă care și-a crescut copiii în dragoste de Dumnezeu și de țară.

În acest ceas de întristare, ne rugăm Mântuitorului Iisus Hristos Cel înviat din morți, să odihnească sufletul roabei lui Dumnezeu Ludmila, în lumina iubirii Sale veșnice, iar Preasfinţiei Voastre, rudelor îndoliate și tuturor celor întristați să le dăruiască mângâiere și întărire sufletească.

Veşnica ei pomenire din neam în neam!

Cu preţuire şi sincere condoleanţe

IOAN,
EPISCOP DE SOROCA,
VICAR AL MITROPOLIEI CHIŞINĂULUI ŞI A ÎNTREGII MOLDOVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *