Mesajul de condoleanțe al Episcopului IOAN de Soroca adresat Protoiereilor Serghie și Victor UNGUREANU în legătură cu trecerea la cele veșnice a mamei, monahia SOFIA (Ungureanu)

Preacucerniciile Voastre,

Îndurerată familie,

Am aflat cu multă tristețe de trecerea din această viață a monahiei SOFIA, mama Preacucerniciilor Voastre, fiică vrednică a Bisericii noastre.

Iubită de familia sa şi de cei din jur, roaba lui Dumnezeu, monahia SOFIA reprezintă pentru cei care au cunoscut-o şi prețuit-o un model luminos de viețuire creştină, care şi-a dedicat viaţa familiei sale, având o credință creștină profundă şi statornică.

Mama SOFIA a educat patru copii, toți devenind slujitori ai Bisericii. a fost un om al rugăciunii, prezentă mereu la Sfânta Liturghie, ataşată acatistelor Bisericii pe care le rostea în fiecare zi. Ultimii ani ai vieții i-a dedicat slujirii monahale, nevoindu-se la mănăstirea Călărășeuca.

Durerea acestei clipe este mare, adâncă de înţeles pentru logica noastră umană, dar în aceste momente, mare trebuie să fie şi nădejdea

Dumnezeu să o odihnească în pace, iar pe frăţiile voastre, membrii familiei, să vă întărească în această clipă dureroasă.

Cu preţuire şi sincere condoleanţe

IOAN,
EPISCOP DE SOROCA,
VICAR AL MITROPOLIEI CHIŞINĂULUI ŞI A ÎNTREGII MOLDOVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *