Mesajul de condoleanțe al Episcopului Ioan de Soroca în legătură cu trecerea la cele veșnice a Prof. univ. dr. hab. Dumitru Moldovan

Cu profundă întristare am aflat de plecarea din această viață a profesorului Dumitru Moldovan, tatăl Presbiterei Ruxanda Cheibaș și a Doamnei Doina Ursachi.

Dumitru Moldovan a fost un reputat om de ştiinţă în domeniul economiei, profesor universitar, membru corespondent al AȘM, membru al Uniunii Scriitorilor din Moldova, laureat a mai multor premii naţionale în domeniul ştiinţei.

La acest moment de grea încercare și tristețe pentru întreaga Dvs familie, Vă suntem alături, cerând Domnului milei să-i mângâie și să-i întărească pe cei rămași îndoliați, cu Harul Său întru nădejdea învierii celei de obşte şi a iubirii milostive a Mântuitorului nostru Iisus Hristos Cel Răstignit şi Înviat.

Cunoscând râvna pentru credință și Biserică a robului lui Dumnezeu, Dumitru, dar și hărnicia și cumsecădenia sa, dând dovadă prin aceasta de o înţelegere profundă a rostului vieţii creștine, ne rugăm Preamilostivului Dumnezeu să aşeze sufletul său în ceata drepţilor şi să-i dăruiască odihnă în lumina şi iubirea Preasfintei Treimi.

Veşnica lui pomenire din neam în neam!

IOAN,
EPISCOP DE SOROCA,
VICAR AL MITROPOLIEI CHIŞINĂULUI ŞI A ÎNTREGII MOLDOVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *