Mesajul de felicitare al PS Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, adresat PS Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni cu ocazia aniversării a 50 de ani din ziua nașterii

Preasfinția Voastră,

Cu prilejul aniversării a 50 de ani de viață pământească a Preasfinției Voastre, Vă adresez alese urări de sănătate și belșug duhovnicesc, dimpreună cu doriri de ajutor sfânt de la Dumnezeu în activitatea pastorală, misionară și culturală pe care o desfășurați cu multă dragoste și dăruire de sine, spre slava lui Dumnezeu și binele Bisericii.

Vă rog să primiți, Preasfinția Voastră, expresia alesei mele considerații.

Sfintele bucurii tainice ale lucrării pentru Dumnezeu și pentru oameni, împlinite în slujirea arhierească responsabilă și jertfelnică pe care o arătați, să se pogoare în sufletul și viața Preasfinției Voastre dăruindu-Vă roade alese și binecuvântate!

Fie ca această zi aniversară să vă aducă din plin bucuria comuniunii și împlinirea rodnică, pe mai departe, a înaltei slujiri care v-a fost încredințată în Biserica Ortodoxă din Moldova.

Vă doresc să fiți în continuare la fel de energic și implicat în viața societății noastre, să duceți la bun sfârșit proiectele pe care le-ați început și să ne trăiți întru mulți și fericiți ani!

Cu stimă şi frăţească îmbrăţişare în Hristos Domnul,

IOAN,
EPISCOP DE SOROCA,
VICAR AL MITROPOLIEI CHIŞINĂULUI ŞI A ÎNTREGII MOLDOVE

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *