Slujba de sfințire a edificiului nou al Direcției Protecţiei Civile şi Situaţii Excepţionale, Soroca

DSCF6985

În data de 18 aprilie, cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, Preasfințitul Ioan, Episcop de Soroca, Vicar al Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove, însoțit de Prot. mitr. Nicolae Craveț, dar si de alți clerici soroceni a săvârșit slujba de sfințire a edificiului nou al Direcției Protecţiei Civile şi Situaţii Excepţionale, Soroca.

Domnul Mihai Borș, conducătorul acestei instituții l-a familiarizat pe ierarh despre etapele de construcție a clădirii, care este cea mai performantă la nivel republican.

Totodată domnia sa a relatat despre acitvitățile care le întreprind colaboratorii acestei structuri, care la rândul lor își extind munca riscantă, dar nobilă în teritorul a trei raioane din nordul țării: Soroca, Florești și Drochia.

Preasfinția sa i-a salutat pe toți cei prezenți dorindu-le noi realizări și să se bucure de sprijinul Atotputernicului Dumnezeu.

După slujba de sfințire Episcopul Ioan a ținut o lecție de catehizare și de informare spirituală, îndemnând colaboratorii Direcției să se pregătească conștiincios de slăvitul praznic al Învierii Mântuitorului Hristos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *