Un comentariu la „Album Foto

 1. Prea Sfințite Părinte Episcop Vicar!
  Dragă prietene!

  Sunt bucuros de faptul, că sunteți prezent și în lumea virtuală, prin care indiferent de situație, loc și caz, ne putem exprima gîndurile, sentimentele, viziunea și căldura sufletului față de credință și biserică.
  În mila Sa cea fără de margini, bunul nostru Dumnezeu ne copleşeşte în fiecare zi cu mulţimea darurilor Sale. Unul din darurile cele mai de seamă a vieții pentru mine, a fost acel, de a Vă cunoaște și a Vă avea aproape ca un duhovnic milostiv și un bun prieten.
  Trăim cu toții timpuri grele, timpuri în care persistă ura și invidia, răul și nedreptatea, lăcomia și minciuna. Fie ca Bunul Dumnezeu să Vă hărăzească cu pace, speranţă, înţelepciune, pentru a trăi viaţa ca un dar a lui Dumnezeu, cultivat prin credinţă şi fapte bune, fiind un bun exemplu pentru noi toți cei muritori în izgonirea celor rele. Sunteți acel om, care o puteți face, prin ciltivarea dragostei față de Dumnezeu și tezaurizarea oamenilor dornici de credință, pace și liniște sufletească.
  Dragostea pentru Dumnezeu, râvna pentru prosperarea frumosului, buna chibzuială și înțelepcinea sunt însușirile de care dați dovadă în calitate de Episcop de Soroca, care sunt emanate și absorbite de mine personal cu mare afecțiune.
  Fie ca Bunul Dumnezeu să Vă dăruiască şi în continuare aceeaşi răbdare, putere şi dăruire de sine, care Vă caracterizează, spre a munci cu același elan spre slava și întru mărirea Sfintei Biserici Dreptmăritoare.

  Întru mulți și binecuvântați ani Preasfințite Stăpâne!

  Cu fiască smerenie si deplină supunere și susținere permanentă,

  Artur Lesco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *