Contacte


……………………………………………………………………………………………..

Adresa: Republica Moldova, Mun. Chişinău MD – 2004, str. Bucureşti 119,

Tel. 0-60-333-330; 0-22-20-35-53 – tel./fax

e-mail: [email protected]

8 comentarii la „Contacte

 1. Prea Cuviosae, binecuvintati, va scrie un fost coleg de facultate, prot. Serghei Toia. Sunt bucuros de faptul ca in „lumea virtuala” a mai aparut un site pe care il voi urmari cu mare placere. Aflindu-ma departe de Patrie, totusi posibilitatile tehnologice conteporane ne permit sa fim la curent cu evenimentele din tara si din Biserica Moldava. Va doresc ca Bunul Dumnezeu sa binecuvinteze lucrarea buna pe care a-ti inceput-o. Cu fratesti imbratisari intru Hristos, de pe tarimurile Elladei.
  p.s. Astept cu nerabdare ocazia chind vom avea posibilitatea sa le spunem in deaproape. Doamne Ajuta.

  • Preacucernice și mult stimate Părinte Serghei,
   Dragă prieten, coleg și confrate întru Hristos,
   Cu nestăvilită bucurie, am primit mesajul și gândurile transmise de către Sfiniția Voastră. Mai întâi de toate Vă asigurăm de rugăciune continuă la Sfântul Altar pentru întreaga familie.
   Mă bucur că am putut să comunicăm măcar pe această cale, Vă mulțumesc respectuos și cu sentimentul deplinei prietenii pentru atenția acordată.
   Dumnezeu să Vă ajute și să Vă dea forțe pentru a transmite mesajul sacru tuturor celor care sunt setoși de el.
   Întotdeauna sunt disponibil pentru comunicare și comuniune.
   Cu profundă considerațiune,
   Arhimandrit IOAN (Moșneguțu)

 2. Să simţiţi ajutorul lui Dumnezeu în lucrurile frumoase pe care le faceţi în plan administrativ şi pastoral. Gânduri bune, răbdare şi perseverenţă, părinte arhimandrit Ioan ! Cu respect şi apreciere duhovnicească, Iurie Mihalache

 3. Fericit sunt ca am avut ocazia sa particip la sfintele liturgii, inteleptele predici oficiate de sfintenia dv. Va ajute Dumnezeu in cele planuite, bucurii sufletesti neasemuite, realizări pe masura intru-u dohindirea Vieții vesnice!

 4. Preacuvioase părinte Ioan!
  Vă felicităm cu numirea Episcop de Soroca, Vicar al Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove! Bunul Dumnezeu să vă întărească pentru înalta slujire Arhierească, să vă dăruiască sănătate și să vă ocrotească de vrăjmași. Să aveți parte de o păstorire rodnică, cu adevărat vrednică și devotată!
  Cu plecăciune și respect, protoiereul Valeriu Zîcu și familia.

 5. Multumim mult pentru siteu.
  Doamne ajuta Preasfintite Stapine .
  Cu toata dragostea vom urmari acest siteu.

  Cu respect si lacrimi in ochi preoteasaa Tatiana Perjeru cu familia sa (Italia)

 6. Frumos. Iata ca ierarhii nostri au inceput sa rosteasca predici la inaltimea Cuvintului evanghelic. Pilda talantilor este talmacita superb. Simplu si Adinc. Cuvintul este arid si taios,ca stinca pustiului. Succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *