Episcopul Ioan a slujit Dumnezeiasca Liturghie în ziua prăznuirii Sfinților Trei Ierarhi, la catedrala episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din Soroca

În ziua prăznuirii Sfinților Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigore Teologul și Ioan Gură de Aur, 12 februarie 2024, episcopul Ioan al Sorocii a săvârșit Dumnezeiasca Liturghie în catedrala episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din municipiul Soroca.

La slujba praznicală au participat: prot. Vasile Țăruț, duhovnicul preoților Vicariatului de Soroca, prot. Alexandru Ilescu, chelar al catedralei episcopale, prot. Iurie Lupașcu, diac. Mihail Ceban, clerici ai catedralei, precum și credincioșii veniți la rugăciune.
După Liturghie, duhovnicul Vicariatului de Soroca, prot. Vasile Țăruș, a fost felicitat cu prilejul prăznuirii Sfântului ocrotitor, primind în dar o cruce cu pietre scumpe.
Preasfințitul Ioan a felicitat pe toți cei ce poartă numele în cinstea Sfinților Trei Ierahi dar și pe cei ce poartă ca ocrotitori ai caselor lor, urându-le ani binecuvântați și plini de roade duhovnicești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *