În Duminica a VII-a după Paști, Episcopul Ioan al Sorocii a liturghisit la mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” din Cușelăuca

31 mai 2020. În Duminica a VII-a după Paști, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului VLADIMIR, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, Preasfințitul IOAN, Episcopul Sorocii, Vicar mitropolitan a săvârșit Sfânta Liturghie la mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” din Cușelăuca, raionul Șoldănești.

Alături de arhiereul vicar s-au rugat Egumena VERA (Spinei), stareța mănăstirii, protoiereul Nicolae CRAVEȚ, protopop și secretar al Vicariatului de Soroca, preoți din mai multe parohii, obștea monahală și credincioși-pelerini.

După Sfânta Liturghie, PS IOAN împreună cu preoții prezenți a săvârșit slujba Panihidei pentru nou-adormitul protoiereul Eftimie MOROȘANU, duhovnicul Protopopiatului Șoldănești.

La final, Ierarhul a adresat urări de bine maicii starețe și obștei monahale cu prilejul comuniunii euharistice, felicitând credincioșii prezenți și transmițând totodată mesajul părintesc de binecuvântare al ÎPS Mitropolit VLADIMIR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *