În Duminica Înfricoșătoarei Judecăți, Episcopul Ioan a înălțat rugăciuni împreună cu drept-măritorii creștini soroceni pentru pacea în lumea întreagă, dar în special pentru pacea și încetarea războiului în Ucraina

În Duminica Înfricoșătoarei Judecăți, 27 februarie 2022, Preasfințitul Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan a oficiat Sfânta Liturghie în Catedrala episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din municipiul Soroca.

În timpul slujbei, Episcopul Ioan a înălțat rugăciuni împreună cu drept-măritorii creștini soroceni pentru pacea în lumea întreagă, dar în special pentru pacea și încetarea războiului în Ucraina.

La predică, PS Ioan a accentuat sensul spiritual al Evangheliei din Duminica Înfricoșătoarei Judecăți, evidențiind rolul faptelor bune în construirea unei autentice vieți duhovnicești, pentru că ele sunt mărturie a credinței și ale iubirii față de Dumnezeu și aproapele. Bunătatea, generozitatea, iubirea și moralitatea faptelor noastre sunt scări spre desăvârșire, către unirea cu Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *