ÎPS Mitropolit Vladimir anunță intervenția chirurgicală reușită și mulțumește pentru rugăciuni

În data de 20 martie, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, ÎPS Mitropolit Vladimir, a suferit o intervenție chirurgicală la coloana vertebrală într-o clinică specializată din orașul Moscova, Federația Rusă. Ne bucurăm să vă informăm că operația a fost efectuată cu succes, iar starea sa de sănătate se monitorizează în continuare

În acest moment, ÎPS Mitropolit Vladimir dorește să transmită sincere mulțumiri celor care s-au rugat pentru sănătatea sa în această perioadă dificilă. În ciuda împrejurărilor, Întâistătătorul nostru rămâne plin de credință și nădejde, simțindu-se susținut de rugăciunile și gândurile bune ale clerului și credincioșilor.

Din patul de spital, ÎPS Vladimir transmite părintești binecuvântări tuturor fiilor și fiicelor Bisericii Ortodoxe din Moldova. Vlădica apreciază profund sprijinul și solidaritatea manifestate în aceste momente deloc ușoare.

În continuare, vă îndemnăm să rămânem uniți în rugăciune pentru însănătoșirea grabnică a Întâistătătorului nostru, ÎPS Mitropolit Vladimir. Fie ca rugăciunile noastre comune pentru Vlădica Vladimir să fie primite de Dumnezeu în această perioadă plină de provocări. Să ne rugăm împreună pentru sănătatea și puterea sa de a depăși această încercare cu tărie și credință.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *