Mesajul de felicitare al PS Ioan, Episcop de Soroca, adresat PC Arhimandrit Nectarie (Gherman), starețul mănăstirii „Sfântul Mare Cneaz Vladimir” din Horăști, la popas aniversar

Preacuvioase Părinte Nectarie,

Vă felicit cordial cu ocazia aniversării a 45 de ani din ziua nașterii și Vă adresez cele mai alese urări de sănătate împreună cu doriri de ajutor sfânt de la Atotțiitorul.

Prin lucrarea Domnului ați fost ales să fiți conducătorul spiritual al mănăstirii „Sfântul Mare Cneaz Vladimir” din Horăști, ascultare pe care o îndepliniți cu multă sârguință și dăruire, fapt pentru care Vă exprimăm multă recunoștință și apreciere!

În această zi semnificativă pentru Cuvioșia Voastră îl rog pe Milostivul Dumnezeu să Vă dăruiască deplină sănătate trupească și sufletească, înțelepciune ca să aveți puterea de a păstori și mai departe, tot cu aceeași râvnă duhovnicească pe care o purtați pentru întreaga obște a așezământului monahal și pentru toți fiii duhovnicești ai Cuvioșiei Voastre, și mult ajutor și roade binecuvântate în toate.

Duhul Sfânt să Vă dea puterea de a le umple mintea şi sufletele de înțelepciunea și frumusețea credinței noastre ortodoxe!

Întru mulți și fericiți ani, Preacuvioșia Voastră! 

Cu arhierești binecuvântări,  

IOAN,
EPISCOP DE SOROCA,
VICAR AL MITROPOLIEI CHIŞINĂULUI ŞI A ÎNTREGII MOLDOVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *