Mesajul de felicitare al PS Ioan, Episcop de Soroca, adresat Prot. Mitr. Nicolae Ciobanu, președinte al Sectorului Sinodal Activitate Culturală, cu prilejul aniversării a 40 de ani de la naștere

Mult stimate Părinte Nicolae,

În ziua în care Bunul Dumnezeu V-a învrednicit să ajungeţi cu bine la frumoasa aniversare a 40 de ani din ziua naşterii, primiți sincerele noastre felicitări și adresări de bine, dorindu-Vă mulți ani înainte de viață frumoasă și senină în jertfelnica treaptă a slujirii preoțești în ogorul Domnului.

Pe parcursul anilor, ne-am convins de mărinimia, dăruirea, jertfelnicia și munca neostenită a Dumneavoastră pentru propășirea Bisericii Ortodoxe din Moldova, fiind binecunoscut atât slujitorilor cât și credincioșilor drept un preot demn, exemplar și păstor înțelept și cu frică de Dumnezeu.

Vă dorim să rămâneți și în continuare același slujitor înțelept și smerit al Sfintei noastre Biserici, implicându-Vă activ în slujirile Ei mântuitoare, măsuri menite să educe spiritul şi să valorifice bogatul tezaur cultural al poporului nostru credincios.

La acest frumos popas aniversar, Vă urăm multă sănătate, bucurii duhovnicești, demnitate și statornicire în slujirea sacerdotală, iar această nouă și frumoasă treaptă a vieții pe care ați pășit să Vă aducă din plin bucuria comuniunii și împlinirea rodnică spre îndrumarea poporului binecredincios pe calea mântuirii.

Fie ca Harul Duhului Sfânt să se reverse totdeauna cu îmbelșugare asupra Sfinţiei Voastre, dăruindu – Vă roade alese şi binecuvântate spre slava Preasfintei Treimi.

 

La mulți și fericiți ani! 

Cu aleasă prețuire și binecuvântare,

 

† IOAN

Episcop de Soroca, 

Vicar al Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *