Mulțumesc pentru încredere și încurajare…

IMG_5581

În dimineața zilei, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir l-a întâmpinat la Palatul Mitropolitan pe Preasfințitul Ioan (Moșneguțu), Episcop de Soroca, Vicar al Mitropoliei Chișinăului și al Întregii Moldove.

Evenimentul festiv a avut loc în prezența Secretarului Mitropolitan, Prot. Mitr. Vadim Cheibaș și a colaboratorilor Direcției Mitropolitane. Prezentându-l pe Episcopul Vicar, Vlădica Vladimir a menționat că Preasfinția Sa este un slujitor râvnitor al Bisericii Ortodoxe din Moldova, care, de-a lungul anilor și-a demonstrat smerenia, credincioșia și sârguința de slujire a Altarului lui Hristos.

Înaltpreasfinția Sa i-a urat succes Preasfințitului Ioan, exprimându-și speranța că munca administrativă și slujirea pe care le are de îndeplinit de acum înainte, vor fi prodigioase, spre binele și mărirea Sfintei noastre Biserici.

La rândul său, Vlădica Ioan a mulțumit Mitropolitului pentru încredere și încurajare, menționănd că și de acum înainte, prin voia și cu ajutorul Bunului Dumnezeu, se va dărui întru totul muncii de propășire a Credinței Ortodoxe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *