Președinții Departamentelor Mitropolitane s-au întrunit într-o ședință de lucru

IMG_6662

Astăzi, la Palatul Mitropolitan, sub președinția Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir, a avut loc o ședință de lucru cu participarea președinților Departamentelor Mitropolitane ale BOM, la eveniment, alături de Întâistătător, fiind prezenți și Preasfințitul Episcop Ioan (Moșneguțu), Vicar al Mitropoliei Moldovei și Secretarul Mitropolitan, Preacucernicul Protoiereu Vadim Cheibaș.

În cadrul întrunirii, reprezentanții Departamentelor au adus la cunoștință Înaltpreasfințitului Mitropolit date cu privire la activitățile recente, referitoare la implicarea în activitățile bisericești, precum și în cele de menire social-spirituală.

În cadrul dialogului, Vlădica Vladimir a atras atenția asupra necesității dinamizării activităților Departamentelor Mitropolitane, în scopul eficientizării impactului pozitiv, pe care trebuie să le aibă aceste acțiuni asupra stării Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Un subiect aparte al discuțiilor l-a constituit și nivelul de pregătire al fiecărui Departament, pentru întâmpinarea Praznicului Pascal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *