PS Ioan, Episcop de Soroca a săvârșit Sfânta Liturghie în biserica „Adormirea Maicii Domnului” din s. Moara de Piatră, r. Drochia

În ziua prăznuirii Sfinților 33 de Mucenici din Melitina, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului VLADIMIR, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, Preasfințitul Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan a săvârșit Sfânta Liturghie în biserica „Adormirea Maicii Domnului” din satul Moara de Piatră, raionul Drochia.

Din soborul de slujitori au făcut parte prot. Pavel VULUȚĂ, protopop de Drochia, prot. Vitalie BIBICA, parohul bisericii gazdă, clerici ai Eparhiei de Bălți și Fălești, dar și din cea a Edinețului și Briceniului.

Pentru slujirea preoțească pilduitoare, părintele paroh Vitalie BIBICA a fost decorat cu dreptul de a purta mitră, iar enoriașii care au contribuit la lucrările de reparație a bisericii s-au învrednicit de diplome arhierești.

După slujbă a urmat sfințirea exteriorului locașului sfânt și mesajul arhieresc de binecuvântare și felicitare adresat credincioșilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *