Revista Magazin Ortodox, ediția 2016-2017 – Lucrurile frumoase trebuie transmise mai departe

13528746_10209449228366011_4428523039539595219_n

Lucrurile frumoase trebuie transmise mai departe. Aceasta ar fi descrierea ediției „Magazin Ortodox” pentru anul 2016-2017.

Din cuprinsul revistei:

1. Kameleon – brandul celor care apreciază inovația și perfecțiunea. Fiind unicul producător național de rolete, ferestre și porți, Kameleon aduce confort, căldură și securitate în fiecare casă sau lăcaș sfânt.

2. La Termopane.md veți găsi un spectru larg de rulouri, porți și construcții din aluminiu și sticlă.

3. Cele mai moderne instalații de sonorizări pentru biserici includ: programe de clopote și toacă, acatiste, pricesne și colinde; coloane sonore personalizabile pentru interiorul bisericii, microfoane și goarne. Apelați acum: 068 93 62 22

4. Clopotele din cupru de calitate superioară, produse în Federația Rusă pot fi livrate la orice destinație. Găsiți opțiunile aflate în stoc și la comandă în paginile revistei „Magazin Ortodox”.

5. Preasfințitul Ioan de la Soroca, Vicar Mitropolitan pentru „Magazin Ortodox”: „Problema primordială este cum să rezistăm în aceste timpuri, pe care unii le califică drept apocaliptice. În acest sens, noi inițiem enoriașii în mesajul scripturistic și cultivăm cele trei virtuți: credința. nădejdea și dragostea”… Viața e o luptă între bine și rău, deci necesită a fi întărită imunitatea credincioșilor, pentru a rezista tuturor lucrărilor nefaste”.

6. Uși și ferestre pentru o viață! Avantajele companiei Design Complex vizează atât calitatea germană, cât și durata mare de utilizare și simplitatea în păstrare.

7. În paginile revistei „Magazin Ortodox” am încercat să dăm la o parte cortina și să pătrundem în atelierul lui Mihai Ochișor, care cot la cot cu echipa sa, transformă scândurile reci în adevărați mesageri ai rugăciunilor credincioșilor.

8. Lucrările care au luat viață în atelierul domnului Mihai Ochișor sunt găzduite astăzi de bisericile și mănăstirile din republică, și de peste hotare.

9. Vă îndemnăm să vă abonați la revista „Altarul Credinței” – unica revistă creștin – ortodoxă din mMoldova, care oferă hrană duhovnicească și modele de trăire în duhul Adevărului în această lume tulbure și zbuciumată!

10. Creații de artă ortodoxă excepțională din argint masiv și artă filigrain, de calitate superioară și prețuri unice direct de la producător. Doar la ATHOS ARTA ORTODOXA!

11. În mâinile iscusite și binecuvântate ale unui fierar talentat se nasc adevărate capodopere din bronz! Detalii aflați în pagina 23 a revistei „Magazin Ortodox”!

12. Ați visat toată viața să mergeți în pelerinaj la cele mai sfinte locuri din Europa și nu doar? Panda Tur vă oferă acum bilete de avion la cele mai bune prețuri! Grăbiți-vă!

13. Experiența de 14 ani în domeniul sculpturii îl plasează pe Dumitru Buga în rândurile celor mai cotați meșteri din Chișinău. Vă puteți convinge accesând pagina sa oficială : ….!

14. Veșmintele preoțești sunt acele lucruri sfinte, deasupra cărora meșterițele petrec zile și nopți în muncă și rugăciune. Livrarea e posibilă oriunde în România și în țările învecinate!

15. Un alt atelier de sculptură, de această dată cu sediul în județul Neamț, România ne surprinde cu experiența de 16 ani a sculptorului Adrian Mușan și cu lucrări irepetabile reaizate pe tot întregul Europei.

16. Un cadou frumos și o bună amintire, o icoană mai este și ocrotitoarea căminului care o găzduiește. Fondat pentru renașterea picturii tradiționale a icoanelor, atelierul iconografic „Sf. Nichita” execută la comandă lucrări de orice dificultate.

17. Punându-și scopul de a crea veșnimt preoțești de cea mai înaltă calitate, croitorul – tehnolog Eugenia Donțu a fondat studioul „Ancora”. Anume aici ea mai confecționează și Reverende, Rase, Mantiim Scufii – necesare vestimentației preoțești și călugărești. Creațiile Eugeniei Donțu le puteți vedea pe pagina sa de facebook: Vesminte Ancora.

18. Chivote, analoguri, pristoale, iconostase și răstigniri mai produce și talentatul Valeriu Dobroviceanu. Îl puteți apela la numărul: 069 66 62 09. 19. Studioul Profil – Art are o istorie de mai mult de 20 de ani în producția vitraliilor artistice, a mozaicurilor și a lămpilor decorative.

20. Adevărate opere de artă a lemnului vă așteaptă în atelierul lui Petru Pânzaru!

Vizualizați revista Magazin Ortodox, ediția 2016-2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *