Salveaz-o pe Laura!

image-2-845x565

Atunci când îi era lumea mai dragă și își pregătea nerăbdătoare ghiozdanul ca să reia studiile, Laura după nenumărate investigații în perioada 5 august – 15 septembrie, a fost lovită de o diagnoză cumplită: Osteosarcoma, o formă foarte rară, care s-a dezvoltat pe furiș cu viteză amețitoare în regiunea coccisului.

Având în vedere starea Laurei la moment, timpul este extrem de limitat. Acest fapt îi aduce pe părinți cu un apel de disperare în fața oamenilor buni care, din puținul de care dispun, sunt gata să doneze măcar un pic pentru Laura ca zâmbetul și sclipirea din ochii ei mari să revină. La moment, Laura este plecată în Germania pentru investigație, după care, urmează să stabilească cu exactitate tratamentul pe care fetița îl va urma.

Această șansă valorează 34 000 de euro, o sumă care depășește cu mult venitul familiei. Laura apreciază mult orice susținere și promite că va face tot ceea ce ține de ea ca să se facă bine. Să n-o lăsăm pe Laura singură în fața acestei provocări. Haideți să-i arătăm că lumea este plină de prieteni.

Fie ca Bunul Dumnezeu Să Vă întoarcă înzecit ceea ce oferiți acum Laurei!

Pentru a face o DONAȚIE accesați linkul de mai jos:

https://guvern24.md/projects/salveaz-o-pe-laura/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *