Episcopul Ioan al Sorocii a adresat un mesaj de felicitare Înaltpreasfințitului Petru, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, cu prilejul aniversării a 16 ani din ziua hirotoniei arhierești

13 noiembrie 2021

Înaltpreasfinției Sale,

Înaltpreasfințitului Petru,

Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni.

Înaltpreasfinția Voastră,

Cu prilejul împlinirii a 16 de ani de rodnică slujire arhierească, Vă adresăm alese felicitări dimpreună cu doriri de ajutor sfânt de la Dumnezeu în binecuvântata lucrare pastorală, misionară și culturală, pe care o desfășurați spre slava Preasfintei Treimi și binele Bisericii.

La popas aniversar, ne rugăm Bunului Dumnezeu să Vă trimită din Cereștile vistierii, ajutorul Său cel sfânt și tot de ce aveți trebuință în activitatea arhipăstorească a Înaltpreasfinției Voastre.

Fie ca Harul Duhului Sfânt să se reverse totdeauna cu îmbelșugare asupra omoforului arhieresc al Înaltpreasfinției Voastre, dăruindu-Vă roade alese și binecuvântate!

Vă dorim să fiți în continuare la fel de energic și implicat în viața societății noastre, să duceți la bun sfârșit proiectele pe care le-ați început și să ne trăiți întru mulți și fericiți ani!

Cu frățească dragoste în Hristos-Domnul,

IOAN,
Episcop de Soroca,
Vicar al Mitropoliei Chișinăului și a întregii Moldove

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *