Ajutor din partea Bisericii pentru un tânăr cu dizabilități din or. Ialoveni

Vineri, 17 ianuarie 2020, cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, PS Ioan de Soroca, Vicar mitropolitan împreună cu Președintele Sectorului Activitate Socială și Caritate, Dl Serghei Crudu, au vizitat Familia Jumir din orașul Ialoveni.

Cu acest prilej, reprezentanții Mitropoliei Moldovei au oferit familiei mai multe daruri: pachete cu haine și încălțăminte, produse alimentare și dulciuri, dar și un ajutor financiar în susținerea îngrijirii fiului Pavel, un tânăr de 24 de ani, diagnosticat cu paralizie cerebrală și epilepsie. Băiatul este invalid de gradul I în stare gravă.

Mama lui Pavel, Ecaterina, este și ea invalidă de gradul II și neangajată în câmpul muncii, iar tatăl și-a petrecut ultimii 24 de ani în casă, lângă feciorul său. De câțiva ani s-a angajat oficial ca asistent personal al tânărului bolnav ale cărui nevoi sunt într-adevăr grele, iar îngrijirile sunt foarte specifice și dificile. Odată cu înaintarea în vârstă, părinților lui Pavel le este tot mai greu să-l îngrijească și să țină piept tuturor necesităților zilnice.

Cei care sunt sensibilizați de povestea acestei familii și doriți să le oferiți o mână de ajutor, puteți dona tânărului: Scutece pentru adulți, Tricouri, malete simple, fără guler, fermoar sau nasturi, Pantaloni de casă cu elastic, Body-uri pentru maturi, Detergent și balsam de rufe, Deodorant și alte produse de igienă și dezinfectare, Produse alimentare, ș. a.

Familia Jumir poate fi contactată la următoarele numere de telefon: 069240452 (Ecaterina Jumir), 068947460 (Grigore Jumir) sau la tel. 0-268-29046.

Cont bancar

BC Moldova Agroindbank, Ialoveni

MD76AG000000022523343051

Jumir Ecaterina

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *