În ziua prăznuirii Sfântului Mare Mucenic Procopie și a Icoanei Maicii Domnului din orașul Cazani, PS Ioan, Episcop de Soroca, a liturghisit la Catedrala mitropolitană „Nașterea Domnului” din Chișinău

Miercuri, 21 iulie 2021, în ziua prăznuirii Sfântului Mare Mucenic Procopie și a Icoanei Maicii Domnului din orașul Cazani, cu binecuvântarea Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe din Moldova, PS Ioan, Episcop de Soroca, Vicar al Mitropoliei Moldovei, a slujit Sfânta Liturghie la Catedrala mitropolitană „Nașterea Domnului” din municipiul Chișinău.

În această zi Înaltpreasfințitul nostru Părinte și Mitropolit VLADIMIR, al Chișinăului și al întregii Moldove împlinește 32 de ani de slujire arhierească.

La primele ore ale dimineții, Episcopul Ioan a adresat Mitropolitului VLADIMIR un mesaj de felicitare, în care se menționează: Înaltpreasfinția Voastră, părintele și arhipăstorul nostru, la această sfântă împlinire a anilor, de pilduitoare și vrednică slujire ierarhicească, cu recunoștință și emoție, Vă adresez din partea clerului și a poporului moldav cuvintele Sfântului și marelui apostol Pavel: „un astfel de arhiereu ni se cuvinea să avem”.

Întru mulți și binecuvântați ani, la cârma Bisericii Ortodoxe din Moldova, spre lauda lui Hristos și spre mântuirea credincioșilor, Înaltpreasfințite stăpâne, Părinte și Mitropolit al nostru!

Vezi mesajul integral de felicitare al Episcopului Ioan de Soroca, adresat Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir la împlinirea a 32 de ani de arhierie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *