Slujbă de mulţumire pentru absolvenţii programului de master Studii filologice şi spiritualitate creştină

IMG_0199

Luni, 29 iunie 2015, studenţilor şi masteranzilor Facultăţii de Litere li s-au înmânat diplomele de absolvire a instituţiei. Printre absolvenţi s-au numărat şi masteranzii de la programul spiritualitate creştină.

Învăţăceii acestui program sunt la a doua promoţie. După ceremonia de înmânare a diplomelor de master, aceştia s-au adunat în capela universitară.

Cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, la eveniment a fost prezent PS Ioan, episcop vicar mitropolitan, care a oficiat slujba Te Deum-ului de mulţumire pentru binefacerile primite.

A urmat un cuvânt de învăţătură, în care a stipulat necesitatea unei formări interdisciplinare pentru slujitori şi pentru oamenii care vin din alte domenii, dar sunt ataşaţi de cele sacre.

Părintele Octavian Moşin, cadru didactic la acest program, a mulţumit ierarhului pentru binecuvântare şi încurajare, menţionând că acest masterat deschide noi oportunităţi pentru oameni din diverse domenii.

Ierarhul a înmânat celor prezenţi cărţi de rugăciuni şi icoane, transmiţând, totodată, mesajul de felicitare al Mitropolitului Vladimir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.