VIDEO | Adresarea Bisericii Ortodoxe din Moldova, în legătură cu răspândirea virusului Covid 19

Adresarea Bisericii Ortodoxe din Moldova, în legătură cu răspândirea virusului Covid 19

Publicăm această adresare, rostită în numele BOM de PS Siluan, episcop de Orhei, vicar al Mitropoliei Moldovei, în legătură cu situația creată de răspândirea virusului, care bântuie lumea în aceste zile. Adresarea reprezintă un fragment din emisiunea „Cuvintele Credinței”, din data de 22 martie 2020.

Ținând cont de faptul că tot mai mulți credincioși se întreabă, ce este de făcut în această situație, cum procedăm când s-au făcut auzite și zvonuri că bisericile sunt închise, în cadrul emisiunii „Cuvintele Credinței”, vom însera mai multe adresări ale slujitorilor Bisericii Ortodoxe, cu sfaturi practice și îndemnuri, pentru depășirea situației în care ne-am pomenit.

În context, reamintim că emisiunea „Cuvintele Credinței” este difuzată Pe Moldova 1, în fiecare duminică la ora 6:05, pe Moldova 1, iar reluarea emisiunii poate fi vizionată marți la ora 6.05 și miercuri, ora 12.15. De asemenea, o emisiune cu genericul „Cuvintele Credinței”, poate fi audiată în fiecare sâmbăta ora 15:05 pe Radio Moldova și în reluare, duminică ora 3:05.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *