Mesajul Preasfințitului Ioan al Sorocii adresat Înaltpreasfințitului Nicodim, arhiepiscop de Edineț și Briceni în zi aniversară

Înaltpreasfinția Voastră!

Cu prilejul aniversării a 67 de ani din ziua nașterii, primiți cele mai sincere felicitări dimpreună cu alese urări de ani mulți de viață binecuvântată, în deplină sănătate, pace și cu noi bucurii duhovnicești.

La popas aniversar aducem mulțumire lui Dumnezeu pentru darul sfânt al vieții, precum și pentru darurile revărsate asupra Înaltpreasfinției Voastre pe care le-ați cultivat prin rugăciune și osteneală, înțelepciune și stăruință, fiind ajutat de colaboratorii de la centrul eparhial, de cler și mănăstiri, de autorități și binefăcători în lucrarea împlinită spre binele și propășirea Sfintei Biserici și a societății.

Rugăm pe Hristos-Domnul, Arhiereul Cel veșnic, să Vă dăruiască în continuare aceeași râvnă sfântă pentru Sfânta Taină a arhieriei și multă tărie în dragostea față de Biserică și credincioșii ei. Harul Duhului Sfânt să se reverse totdeauna cu îmbelșugare asupra Preasfinției Voastre, ca ajutor spre continuarea frumoaselor realizări pastorale, misionare și culturale!

Întru mulți și binecuvântați ani, Înaltpreasfinția Voastră!

† IOAN,
EPISCOP DE SOROCA,
VICAR AL MITROPOLIEI CHIŞINĂULUI ŞI A ÎNTREGII MOLDOVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *