Acord de parteneriat între Consiliul Raional Soroca și Parohia „Sf. M. Mc. Dimitrie” din Soroca

La data de 30 ianuarie 2020, în Sala de Protocol a Consiliului Raional Soroca, a fost semnat Acordul de Parteneriat între Comunitatea Religioasă Parohia cu Hramul „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” din municipiul Soroca, reprezentată de către Preotul Paroh, Prot. Nicolae Craveț şi Consiliul Raional Soroca, reprezentat de domnul Veaceslav Rusnac, Președinte al raionului Soroca.

Obiectul Acordului îl constituie colaborarea în vederea desfăşurării unor activităţi şi iniţiative comune, cu scopul dezvoltării unui mediu prietenos pentru activități culturale în regiunea de dezvoltare Soroca, a impulsionării activităţii investiţionale, creşterii gradului de competitivitate al instituțiilor culturale din raion, susținerea unor politici de promovare a patrimoniului cultural și istoric.

Din partea Vicariatului Soroca au fost prezenți: Episcopul Ioan de Soroca, Protoiereul Nicolae Craveț, paroh al bisericii vizate și secretar al Vicariatului, Prot. Vasile Țăruș, Duhovnic al Vicariatului, Prot. Alexandru Ilescu și Prot. Vadim Zlotea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *