Mesaj de felicitare adresat Precuvioasei Maici Parascheva (Cazacu), Stareța Sfintei Mănăstiri Hâncu, cu prilejul zilei de naştere

Preacuvioasă Maică Stareță Parascheva,

Cu prilejul aniversării zilei de naştere a Preacuvioșiei Voastre, Vă adresăm alese urări de sănătate dimpreună cu doriri de ajutor sfânt de la Dumnezeu.

În lumina curată a aniversării a 48 de ani de frumoasă şi rodnică activitate a Preacuvioșiei Voastre, străluceşte dragostea şi binecuvântarea lui Dumnezeu, Cel în Treime slăvit. Dragostea plină de har a Preasfintei Treimi este prezentă în viaţa şi lucrarea Preacuvioșiei Voastre dăruindu-vă mereu ajutor şi rod binecuvântat.

Asigurându-Vă de aleasa noastră prețuire, în zi de sărbătoare, ne rugăm Bunului Dumnezeu să Vă întărească  în realizarea activităților pe care le desfășurați spre mântuirea sufletească a obștei monahale pe care o conduceți și a numeroșilor credincioși care vă poartă stima.

Ne rugăm Mântuitorului Iisus Hristos, „Păstorul Cel Bun” (Ioan 10, 11) şi „Arhiereul mărturisirii noastre” (Evrei 3, 1) să Vă dăruiască sănătate şi bucurii, păstrând aceeași râvnă sfântă pentru Biserică şi Neam, întru mulți şi binecuvântați ani!

Întru mulți și fericiți ani!

Cu dragoste întru Hristos,

IOAN,
EPISCOP DE SOROCA,
VICAR AL MITROPOLIEI CHIŞINĂULUI ŞI A ÎNTREGII MOLDOVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.