Mesajul de condoleanţe al PS Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, în legătură cu trecerea la cele veşnice a roabei lui Dumnezeu Raisa, mama părintelui Nicolae Craveț, Protopop și Secretar al Vicariatului de Soroca

Preacucernice Părinte Nicolae,

Îndurerată familie Craveț,

Cu profundă întristare am aflat vestea trecerii din această viaţă a roabei lui Dumnezeu Raisa, mama Precucerniciei Voastre.

Evlavioasă și cu suflet mare, roaba lui Dumnezeu Raisa a cultivat de-a lungul întregii sale vieți, cu înțelepciune și smerenie, virtuțile viețuirii creștine, având o înțelegere profundă a rostului vieții, a încercărilor și suferințelor, a bucuriei și binecuvântării lui Dumnezeu pe calea mântuirii.

Iubită de familia sa și de toți cei apropiați, mama Precucerniciei Voastre reprezintă pentru cei care au cunoscut-o și iubit-o modelul de mamă creștină, credincioasă, smerită și milostivă, o mamă care și-a crescut cei trei copii în dragoste de Dumnezeu și de țară.

În acest ceas de întristare, ne rugăm Mântuitorului Iisus Hristos, să odihnească sufletul roabei lui Dumnezeu Raisa, în lumina iubirii Sale veșnice, iar Dumneavoastră, rudelor îndurerate și tuturor celor întristați să le dăruiască mângâiere și întărire sufletească.

Veşnica ei pomenire din neam în neam!

Cu preţuire şi sincere condoleanţe

IOAN,
EPISCOP DE SOROCA,
VICAR AL MITROPOLIEI CHIŞINĂULUI ŞI A ÎNTREGII MOLDOVE

 * * *

Slujba înmormântării va fi săvârșită luni, 20 ianuarie în biserica „Sfânta Cuvioasa Parascheva” din satul Vasilcău, raionul Soroca și va fi condusă, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Mitropolit VLADIMIR, de către Preasfințitul SILUAN, Episcopul Orheiului, Vicar al Mitropoliei Moldovei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *